اخبار قاليشويي اخبار قاليشويي .

اخبار قاليشويي

انعقاد تفاهم نامه ي( پايلوت صدور شناسنامه فرش )

به گزارش روابط عمومي مركز ملي فرش ايران، در راستاي اجراي تكاليف قانوني اين مركز، تفاهم نامه ي مرحله ي آزمايشي پايلوت صدور شناسنامه فرش با همكاري بخش خصوصي انعقاد شده است از حدود يك سال و نيم پيش، ايجاد زير ساخت و صدور شناسنامه فرش دستباف به صورت محدود بوده و تاكنون بيش از 4000 شناسنامه براي فرش دستباف صادر شده است.

بر اساس اين گزارش، تفاهم نامه مذكور با همكاري مركز ملي فرش دستباف ايران و مركز ملي شماره گذاري كالا و خدمات، زير ساخت كاملي براي صدور شناسنامه ملي و بين المللي، بر اساس ظرفيت هاي كدينگ بين المللي مركز ملي شماره گذاري كالا و خدمات ( Gs1)، فراهم مي كند و به موجب آن، لازمه صدور شناسنامه، تشكيل كارگزاري هاي تخصصي با همكاري اتحاديه هاي تخصصي فرش دستباف است "شيوه نامه تشكيل كارگزاري صدور شناسنامه فرش دستباف تدوين و به كليه ذينفعان ابلاغ شده است" .

بيشتر بخوانيد : قاليشويي سرخه حصار

گفتني است: پروژه شفافيت جريان كالا، صدور شناسنامه و كد رهگيري در بستر سامانه جامع تجارت براي كالاهاي منتخب به عنوان يكي از پروژه هاي كليدي وزارت صنعت، معدن و تجارت با جديت پيگيري مي شود و در اين ميان با تلاش مركز ملي فرش ايران و طراحي كار برگ هاي مربوطه، امكان دريافت شناسنامه كالا براي كليه فرش هاي دستباف ايران در سامانه جامع تجارت فراهم شده است.

بيشتر بخوانيد : سمپاشي ساس

گفتني ست، پروژه شناسنامه فرش در ارتباط كامل با فرايند صدور شناسنامه كالا مي باشد.

منبع : مركز ملي فرش ايران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ دى ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۲۱:۱۳ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

رفع بوي بد شير از فرش با چند تكنيك خانگي


 براي رفع بوي شير روي فرش چندين ترفند خانگي مناسب وجود دارد، ترفندهايي كه علاوه بر رفع بوي بد شير از روي فرش به از بين بردن لكه آن نيز كمك مي كند.

به گزارش گروه اجتماعي ايسكانيوز، هنگامي كه مي خواهيد لكه شير را از روي فرش پاك كنيد تا اثري از آن باقي نماند، اولين كاري كه بايد انجام دهيد، اين است كه ظاهر لك را بهبود ببخشيد اما به نظر شما با بوي باقيمانده بايد چه كار كرد؟

بيشتر بخوانيد: قاليشويي امامت

نحوه تميز كردن فرش با شامپو فرش خانگي
احتمالاً دوست داريد هر چه سريع تر از اين بوي شير خلاص شويد. نكته مهمي كه بايد به ياد داشته باشيد، اين است كه هر چقدر ديرتر به داد لكه برسيد، بوي آن بيشتر باقي مي ماند. دما تأثير زيادي روي بوي لك دارد بنابراين سعي كنيد در سريع ترين زمان ممكن اقدام كنيد.

در اين قسمت از نمناك به شما آموزش مي دهيم كه چگونه بوي شير را از روي فرش از بين ببريد كه نه تنها لك شير از بين برود، بلكه فرش دوباره بوي خوبي داشته باشد.

روش اول:مايع ظرفشويي
قبل از اينكه هر كاري انجام دهيد، سعي كنيد اگر هرگونه مايع شيري روي فرش باقي مانده است، با استفاده از حوله آن را جذب كنيد، براي اين كار حوله را روي لكه بگذاريد و آن را روي فرش نكشيد.

سپس تركيبي از دو فنجان آب گرم و يك قاشق چاي خوري مايع ظرفشويي استفاده كنيد.

اين تركيب را مستقيما با استفاده از اسفنج به محل مورد نظر بزنيد.

مراقب باشيد كه مايع پاك كننده اي كه استفاده مي كنيد، سفيد كننده نداشته باشد سپس كمي جوش شيرين را مستقيماً به لك بزنيد.

بهتر است جوش شيرين شب تا صبح روي ناحيه مورد نظر بماند تا معجزه اش را هنگام صبح ببينيد سپس با استفاده از دست يا يك براش كوچك سعي كنيد جوش شيرين را هنگام صبح از روي فرش برداريد.

در نهايت روي ناحيه مورد نظر جاروبرقي بكشيد.

روش دوم:سركه
بعد از اينكه مايع اضافه ريخته شده از شير را از روي فرش برداشتيد، يك كاسه سركه را تا چند روز نزديك لكه فرش نگه داريد تا مرتب بتوانيد با آن فرش را تميز كنيد. همچنين مي توانيد از يك بطري اسپري استفاده كنيد كه داخلش سركه ريخته شده است.

اگر لكه را با سركه اسپري كنيد، تا مدتي روي آن ناحيه باقي مي ماند و سپس مي توانيد يك پارچه تميز روي آن بكشيد يا از پاك كننده بخار روي ناحيه مورد نظر استفاده كنيد.

بعد از اين كه فرش خشك شد، بوي سركه هم به تدريج از بين مي رود و هيچ بوي بدي باقي نخواهد ماند.

بيشتر بخوانيد : سمپاشي گال

روش سوم:قهوه
در اين روش فقط كافي است مقداري قهوه استفاده نشده و تازه را مستقيم روي لكه شير بزنيد تا بوي آن را به سرعت بگيرد.

منبع : باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۵ دى ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۲۸:۳۳ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

آموزش ساخت سم قوي خانگي براي حشرات موذي

بوراكس يك قاتل طبيعي براي سوسك ها به شمار مي رود. در مقايسه با اكثر سم هاي شيميايي كه براي كنترل آفات استفاده مي شوند، اين ماده يك محصول نسبتا كم خطر است. با اين حال شما بايد آن را دور از دسترس كودكان و حيوانات خانگي نگه داريد (ممكن است نسبت به آن حساس تر باشند، به خصوص اگر خورده شود) اما مي توانيد آن را با احتياط در اطراف خانه خود بدون باقي ماندن مواد شيميايي يا بوي تند در همه جا استفاده كنيد.

بيشتر بخوانيد : قاليشويي نيروهوايي

بوراكس چندين دهه است كه در محصولات لباسشويي، پاك كننده هاي خانگي و موارد ديگر استفاده مي شود. ممكن است از اين ماده قبلا نيز در خانه استفاده كرده باشيد. جالب است بدانيد اين ماده ي معدني همه كاره و طبيعي مي تواند شما را از شر موجودات موذي از جمله سوسك، موش و... نجات دهد. در ادامه ي اين مقاله كه توسط شيميايي تهران ( فعال در زمينه ي خريد و فروش مواد شيميايي ) آماده شده است با ساخت سم قوي خانگي با بوراكس و اسيد بوريك بيشتر آشنا خواهيد شد. با ما همراه باشيد.

آيا بوراكس و بوريك اسيد يك ماده هستند؟
بوراكس (بورات سديم) يك ماده معدني طبيعي است. اسيد بوريك ماده شيميايي است كه از واكنش و خالص سازي بوراكس با اسيد هيدروكلريك به دست مي آيد. بوراكس رايج‌ترين ماده شيميايي خانگي است، اما هر دو بوراكس و اسيد بوريك به خلاص شدن از شر سوسك‌ها كمك مي‌كنند.

بيشتر بخوانيد : سمپاشي كك

اين مواد حشرات را چگونه از بين مي برند؟
بوراكس با چسبيدن به پاهاي سوسك از طريق الكتريسيته ساكن عمل مي كند - اين همان چيزي است كه وقتي بادكنكي را روي سر خود مي ماليد، سبب بلند شدن موهاي شما مي شود. هنگامي كه سوسك و حشرات موذي به مخفيگاه خود بر گردند خود را تميز مي كنند و سبب مي شود اين سم وارد بدن آن ها شود. هنگامي كه اين پودر خورده شود، بوراكس مانند سم در معده سوسك عمل مي كند
ين ماده همچنين به اسكلت بيروني سوسك (و سيستم گوارشي آن) آسيب مي رساند. بوراكس با نام علمي تترابورات سديم يك نمك سديمي است. در نتيجه قسمت "سديم" اين ماده به اسكلت بيروني سوسك ها نفوذ كرده و آنها را از بين مي برد. در نتيجه سوسك ها با خوردن اين ماده دچار بي آبي مي شوند، به همين دليل است كه اين ماده شيميايي در كشتن آنها بسيار موثر است.

با اين حال توجه نماييد اسيد بوريك سم بسيار قوي تري نسبت به بوراكس به شمار مي رود.

اين ماده نيز با بلعيدن شروع به فعاليت مي كند و مي تواند بر سيستم عصبي حشرات تاثير بگذاريد. با اين حال ممكن است چند روز طول بكشد تا اثرات اين حشره كش ها را مشاهده نماييد.

محصولات اسيد بوريك در اشكال مختلفي از جمله پودر، ژل و قرص در بازار وجود دارد.

آموزش ساخت سم خانگي قوي براي حشرات موذي
اگر مي خواهيد تاثير گذاري بالايي از اين دو ماده مشاهده كنيد بهتر است آن ها را با مواد غذايي اي مخلوط كنيد كه سوسك ها دوست دارند. اين كار باعث جذب سريع تر حشرات به اين سموم مي شود.

زرده تخم مرغ – يك زرده تخم مرغ خام را در يك فنجان كوچك بريزيد و به آرامي پودر بوراكس يا اسيد بوريك را روي آن بپاشيد.
كره بادام زميني - يك قاشق از كره بادام زميني را در يك كاسه يا روي يك درب پلاستيكي بگذاريد و سموم مورد استفاده را روي آن بپاشيد.

پودر كاكائو يا شكر – اين دو ماده داراي طعم شيريني هستند كه مي توانند در مخلوط با سموم ذكر شده سبب جذب سوسك ها و نابودي آن ها شوند.

اگر از اسيد بوريك استفاده مي كنيد:
با دقت از آن استفاده نماييد از عينك، ماسك، دستكش و پيراهن آستين بلند استفاده كنيد تا مطمئن شويد كه آن را استنشاق يا لمس نمي كنيد.

آن را در جايي كه حشرات رفت و آمد دارند بپاشيد.

ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آن را جاروبرقي بكشيد.

اجازه ندهيد بچه ها و حيوانات خانگي قبل از تميز كردن منطقه وارد شوند.

توجه نماييد كه اين دو ماده بيشتر براي كشتن سوسك ها، مورچه ها، ماهي نقره اي، موريانه ها و كك ها استفاده مي شوند.

كاربرد هاي اين دو ماده به همين جا محدود نمي شوند. هر دوي اين مواد در صنايع رنگ و رزين، كشاورزي و... كاربرد هاي فراواني دارند.

منبع : خبر آنلاين 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ دى ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۱۵:۰۰ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

۱۵۰۰ كارگاه قالي بافي در آذربايجان شرقي فعاليت مي كنند

ايسنا/آذربايجان شرقي رئيس اتحاديه توليدكنندگان و بافندگان فرش دستباف تبريز گفت: ۱۵۰۰ كارگاه قالي بافي كوچك و بزرگ در سطح استان وجود دارد كه بيشتر از پنج نفر را نمي‌توانند بيمه كنند.

اسماعيل چمني، پنجشنبه اول ديماه در نشست با فعالان اقتصادي استان با حضور وزير صمت، با بيان اينكه فرش دستباف هنر و صنعت اوليه ما ايراني‌ها است، اظهار كرد: بيشترين اشتغال سطح كشور در حوزه بخش خصوصي مربوط به فرش دستباف بوده و در دنيا با محوريت ايران بوده و در ايران با آذربايجان شرقي است.

وي با بيان اينكه تنها كالاي ثبت جهاني متعلق به ايران، فرش دستباف است، گفت: ارتزاق هشت ميليون نفر در كشور به فرش دستباف وابسته است و اين آمار در آذربايجان شرقي ۵۰۰ هزار است.

وي توضيح داد: هشت سال پيش، ۷۰۰ هزار بافنده بيمه شده در سطح كشور وجود داشت و اين عدد در استان ما ۱۰۰ هزار خانوار بافنده بوده است؛ اكنون در كشور ۳۰۰ هزار خانوار و در سطح استان ۴۰ هزار خانواده شامل بيمه قاليبافي است، درحالي‌كه ظرفيت كشوري دو ميليون بوده و ظرفيت استاني ۲۰۰ هزار خانوار است.

وي در خصوص مشكلات اين صنعت، گفت: يكي از مشكلات بافندگان اين است كه سختي و زيان آور شامل اين افراد نمي‌شود و آن‌ها قادر نيستند ۳۰ سال فرش ببافند؛ لذا از وزير محترم صمت درخواست رسيدگي و حل و فصل اين موضوع را داريم.

چمني با بيان اينكه تثبيت قيمت ارز و تك نرخي بودن آن براي صادرات فرش ضروري است، گفت: درحال حاضر قيمت مواد اوليه به قدري افزايش يافته است كه توليدكنندگان ديگر به سختي ادامه مي‌دهند و با اين روند، در عرض سه سال به حداقل خواهيم رسيد.

به گفته وي، در بسياري از رسانه‌ها مطرح مي‌شود كه وام بانكي براي توليدكنندگان و بافندگان فرش دستباف اعطا مي‌شود؛ درحالي‌كه تاكنون در هيچ استاني وام بانكي به اين افراد پرداخت نشده است.

بيشتر بخوانيد : قاليشويي منطقه 3


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ دى ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۰۰:۵۶ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)